Traži

Novi predsjednici. Za upravu i Nadzorni odbor.

Bild_News_H und W 16z9_FHD.jpg

Alfons Hörmann (desno) počinje mandat kao novi predsjednik uprave Schöck AG, a predsjedavanje Nadzornim odborom preuzima Nikolaus Wild (lijevo). Fotografija: Schöck AG; reprodukcija se ne naplaćuje.

BIL_NEWS_DE_Neuer-Vorstand_16z9_FHD.jpg

Alfons Hörmann (u sredini) kao predsjednik uprave preuzima sveukupnu odgovornost za međunarodnu grupaciju Schöck, zajedno s dosadašnjim kolegama iz uprave, dr. Haraldom Braaschom (tehnika; desno) i Thomasom Stürzlom (financijski sektor; lijevo). Fotografija: Schöck AG; reprodukcija se ne naplaćuje.

Alfons Hörmann počinje mandat kao novi predsjednik uprave Schöck AG, a predsjedanje u Nadzornom odboru predaje Nikolausu Wildu.

Alfons Hörmann kao predsjednik uprave preuzima sveukupnu odgovornost za međunarodnu grupaciju Schöck, zajedno s dosadašnjim kolegama iz uprave, dr. Haraldom Braaschom (tehnika) i Thomasom Stürzlom (financijski sektor). Nova uprava dosljedno nastavlja razvijati dosadašnju strategiju s ključnim kompetencijama u toplinskoj izolaciji nosivih građevinskih elemenata te izolaciji udarnog zvuka. Kao glavni izvršni direktor, Alfons Hörmann fokusirat će se na stratešku orijentaciju cjelokupne grupacije, na nacionalnu i međunarodnu prodaju, kao i na marketing grupacije Schöck. Njegovu dosadašnju funkciju predsjednika Nadzornog odbora preuzima prijašnji predsjednik uprave Nikolaus Wild (64). Dva iskusna menadžera iz građevinskog sektora i dugogodišnji nositelji odgovornosti odsad tako preuzimaju nove uloge na vrhu poduzeća.