Traži
Beč

Angelika Aulinger nova je regionalna direktorica za Austriju, Mađarsku, Italiju, Češku, Slovačku, Hrvatsku i Sloveniju

BIL_NEWS_Aulinger_16z9_FHD.jpg

Počevši od 1. lipnja, Angelika Aulinger kao nova regionalna direktorica kompanije Schöck Bauteile Ges.m.b.H. preuzela je odgovornost za Austriju te južnu i istočnu Europu
Fotografija: Schöck Bauteile Ges.m.b.H

Počevši od 1. lipnja 2020. godine regionalna direktorica Angelika Aulinger preuzela je odgovornost za Austriju te južnu i istočnu Europu. Gđa Aulinger time preuzima funkciju koju je od kraja 2017. godine obnašao Peter Jaksch.

Inženjerka kemije Angelika Aulinger na novi položaj dolazi s više od 20 godina radnog iskustva u prodaji, stečenog u sektoru dopreme građevinskih proizvoda. Gđa Aulinger sveobuhvatno se među ostalim bavila stvaranjem tržišta, organizacijskim prilagodbama i restrukturiranjem, kao i poslovnim razvojem i prodajom, a povrh toga ima i veliko iskustvo na tržištima istočne Europe. U svojoj dugogodišnjoj karijeri Angelika Aulinger radila je za kompanije Rigips i Halfen, kao i za kompaniju Fermacell - James Hardie, gdje je u svojstvu područne direktorice (area director) bila zadužena za područje Austrije, Češke republike, Slovačke, Poljske, Mađarske, Hrvatske i Slovenije, zahvaljujući čemu izvrsno poznaje tržište i branšu.

„Veseli nas što smo s Angelikom Aulinger dobili iskusnu i upućenu stručnu osobu za strateški zadatak koji nam je iznimno važan. Zahvaljujući njenom menadžerskom iskustvu i know-howu u vezi s branšom i umreženošću, sigurni smo da će ubrzati razvoj kompanije u Austriji, a ujedno i prodaju u regiji južne i istočne Europe“, izjavio je Mike Bucher, predsjednik uprave kompanije Schöck AG.

Glavne zadaće Angelike Aulinger u Schöcku bit će proširenje prodaje ukupnog asortimana kompanije Schöck te s time povezano preorijentiranje prodajne regije. „Našim klijentima namjeravam vrlo intenzivno približiti kvalitetu Schöcka kao tehnološkog i digitalnog inovacijskog lidera. Schöck, naime, nije samo vodeći proizvođač Isokorba, nego i kompanija koja mnogobrojnim i raznovrsnim rješenjima za fasade i armature uvijek iznova postavlja nova mjerila u području zvučne izolacije, zaštite od požara i toplinske izolacije. Radujem se zbog mogućnosti da svojim iskustvom pružim daljnji doprinos iznimno uspješnim dosadašnjim aktivnostima poduzeća, a ujedno ću se posvetiti daljnjem razvoju upravljanja prodajom i odnosa s klijentima u zemljama regije“, rekla je Angelika Aulinger.

Preuzimanje
Angelika Aulinger nova je regionalna direktorica
pdf, 172,08 KB
Angelika Aulinger nova je regionalna direktorica
txt, 2,33 KB
Foto 300 dpi
jpg, 1,20 MB
Foto 72 dpi
jpg, 111,82 KB